VOORVERKOOP NABV ACTIE


Airsoft Haarlem gaat verhuizen naar een nieuwe vaste locatie. Om dit te realiseren hebben wij een unieke voorverkoop actie bedacht.

Daarmee verzamelen wij extra geld in voor de verbouwing. Voor de airsofters de gelegenheid om tegen een lager tarief te komen spelen.

Dit geldt alleen voor NABV Leden die spelen met eigen wapens en Gear.


HELP Airsoft Haarlem aan een vaste NABV locatie!


Eindelijk is het zover! Airsoft Haarlem krijgt een geheel eigen Airsoft Locatie!
Na jaren in een oud kantoorpand dat geen NABV Certificaat kon krijgen, is het tijd om te verhuizen.
Nadat wij ons 3 jaar lang keihard hebben ingezet voor de Nederlandse Airsoft Community krijgen wij eindelijk onze eigen vaste plek. Per april 2019 is SECTOR7 een feit! Een plek voor iedere Airsofter.


Wij willen hier een onmisbare Airsoft en NERF facility van maken. Ons doel is om de Airsoft hal zo in te richten dat elke skill en beweging op elk niveau beoefend kan worden. Wij richten ons op (open) Skirms, SpeedQB, CQB, Training, Bedrijfsuitjes en de nodige Verjaardagsfeesten.


Naast de reguliere Skirms en Trainingen in de hal, willen wij ons ook gaan inzetten voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Dit willen wij vanuit de reguliere Airsoft en NERF opbrengsten gaan financieren. Denk aan Stichting Kika, Stichting Opkikker en de Voedselbank.


In onze hal is een NABV Certificaat onmisbaar. Helaas kunnen wij ons naast de verhuizing en inrichting NIET nog een verbouwing veroorloven en daarom hebben wij JULLIE steun nodig!

Vind je onze huidige locatie leuk of ben je wel eens bij één van onze events geweest? Dan weet je dat wij altijd met ons hart voorop werken en er alles voor over hebben om Airsoft en NERF naar het volgende niveau te tillen!


Wat wij toen niet konden, is op de nieuwe locatie een feit!
– Open Skirms
– Kleine groepen
– 3 tegen 3
– 2 tegen 2
– Target baan
– Kill House
– Airsoft Shop


Doneer een klein bedrag en help ons:

Elk bedrag, groot of klein, betekend onwijs veel en helpt ons de locatie te realiseren.

Klik hier voor een Donatie aan Airsoft Haarlem


Voorverkoop actie:
Door een kaartje te kopen voor een Skirm, Force-on-Force tegen het huis team Blood Diamonds, een kleine donatie te doen help je ons dichter bij ons doel.

Voorverkoop Actie voor NABV leden t/m 20 April 2019:
Alle genoemde prijzen zijn per persoon.

– € 20,- Open Skirm
>> normaal € 25,-
– € 25,- Team Blood Diamonds
>> normaal € 30,-
– € 25,- CQB Training
>> normaal € 30,-

Donaties mogen ook:
Donaties boven de € 50,- ontvangen 2 VIP uitnodigingen naar de officiële opening.