Arrangementen

Airsoft arrangement voor een groep of bedrijf

Voor het boeken van een arrangement voor een groep, teambuilding of een bedrijfsuitje, bent u welkom om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij verzorgen vanaf minimaal 10 personen een onvergetelijke real life game experience voor jong en oud.


Kosten: € 39,95 per persoon voor 90 minuten.


Nerf Battle arrangement voor een groep

Voor het boeken van een NERF arrangement voor een groep bieden wij tal van mogelijkheden. Er zijn verschillende games en missies in ons assortiment. Kortom geen saai moment en heel veel plezier bij SECTOR7. Minimaal aantal deelnemers 10 personen. Deze nemen wij graag met u door om te zorgen voor een fantastisch moment.


Kosten: € 15,00 per persoon voor 60 minuten.


Airsoft Vrijgezellen Arrangement 18+

Voor het boeken van een arrangement voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, bent u welkom om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij verzorgen vanaf minimaal 10 personen een onvergetelijke real life game experience voor jong en oud.

 

Kosten: € 59,95 per persoon voor 120 minuten.


Nerf Party arrangement voor een Verjaardag

Voor het boeken van een NERF arrangement voor een verjaardag bieden wij tal van mogelijkheden. Er is tijd en ruimte in het arrangement voor het uitpakken van de meegenomen cadeau’s, een liedje zingen voor de jarige, eventueel het nuttigen van de meegenomen taart.  Minimaal aantal deelnemers 10 personen.

Er zijn verschillende games en missies in ons assortiment. Kortom geen saai moment en heel veel plezier bij SECTOR7. Deze nemen wij graag met u door om te zorgen voor een fantastisch moment.

Kosten: € 25,00 per persoon voor 120 minuten.


Extra: eten en drinken op aanvraag

Een Airsoft- of NERF arrangement met verzorging van patat met party snacks met een sausje en drinken, voor een meer prijs van € 5,- per persoon. Na het spelen kan er heerlijk gegeten worden.  Met een vol buikje weer naar buiten, zonder de zorgen en rommel in uw eigen huis. Onze gastvrouwen Jessica en Kayleigh staan graag voor u klaar om er een heus feest van te maken.

Kosten: € 5,00 per persoon.